Sla navigatie over

 

Elke laatste dinsdag van de maand van 17.00 tot 18.30 Psy-café Haarlem


Elke laatste dinsdag van de maand van 17.00 tot 18.30 is er Psy-café in Haarlem. Voor alle (ex-) cliënten in de geestelijke gezondheidszorg!

Lees verder

Iedere laatste donderdag van de maand Bijeenkomsten Zaans Praatcafé


Het Zaans Praatcafé is een initiatief van, voor en door mensen met psychische aandoeningen en belangstellenden. Iedere laatste donderdag van de maand zijn er themamiddagen vanaf 16.00 uur in Cafe C’est la Vie/Zo is het Leven,

Stationsstraat 5 in Zaandam.

Lees verder

elke 4e donderdag van de maand Activiteiten Longpunt Waterland in Purmerend


Het Longpunt Waterland in Purmerend staat elke 4e donderdag van de maand van

14.00-16.00 uur open voor longpatiënten, hun naasten en zorgverleners. Bij het Longpunt kunt u informatie krijgen, ervaringen uitwisselen en in gesprek gaan met zorgverleners. Elke maand levert een deskundige op het gebied van longzorg een inhoudelijke bijdrage. Het Longpunt is een initiatief van het Longfonds.

Lees verder

Om de twee weken Lotgenotengroepen Stemmen horen van het Cliënten Belangen Bureau


Het Cliënten Belangen Bureau heeft lotgenotengroepen voor mensen in de omgeving van Haarlem die te maken hebben met het horen van stemmen. 

 

 

Lees verder

21 november 2013 Bovenkarspel: Bijeenkomst Autismecafé Stedebroec


Ouders, familieleden en andere belangstellenden zijn van harte welkom op een bijeenkomst van het Autismecafé op donderdag 21 november van 19:30 tot 22:30 uur in Het Vereenigingsgebouw in Bovenkarspel.

De toegang is gratis en het thema is:"Ouderschap"

Gastspreker deze avond is Janneke van Bockel, auteur van IJskastmoeder.

Lees verder

27 november 2013 Hilversum: Uitnodiging Inwonersbijeenkomst: Veranderingen in de zorg: wat betekent dit voor u?


Iedere dag hoort of leest u wel nieuws over de wijzigingen in de zorg. De zorg verandert de komen jaren namelijk ingrijpend. Om ouderen in Nederland in de toekomst goede ondersteuning en zorg te bieden zijn hervormingen nodig. We stellen namelijk andere eisen aan de kwaliteit van ons leven. Zo willen ouderen zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Dat is mogelijk door de zorg anders te organiseren.

Maar wat betekent dit voor u als oudere, familie of mantelzorger? Wat zijn uw vragen en verwachtingen over deze veranderingen? Wat houdt u bezig en welke mogelijkheden ziet  u voor de toekomst?

 

De Hilversumse zorgaanbieders HilverZorg, Amaris en Inovum en de gemeente Hilversum horen graag uw mening en gaan de komende maanden met u in gesprek om te horen wat bij u leeft en om uw vragen te beantwoorden. De eerste bijeenkomst is op 27 november.

Lees verder

22 december 2013 Kerstmiddag ANBO in Midwoud


Op zondag 22 december zal de jaarlijkse Kerstmiddag van de ANBO in De Post te Midwoud gehouden worden. Het koor Allerhande komt zingen. De middag begint om 14.00 uur en eindigt zoals gewoonlijk met een kerstmaaltijd.

De kosten: € 15,-- per persoon voor leden.

Lees verder

14 januari 2014 Benningbroek: lezing over Amerika


Wilt u meer weten over Amerika? ANBO heeft de familie Barten uitgenodigd om meer te vertellen over Amerika.

Voor de pauze vertellen ze over de staten Colorado, Utah en Arizona. Na de pauze gaat het over New Orleans (Louisianne) via Memphis, Nashville naar Washington.

 

U bent welkom in Dorpshuis De Vang in Benningbroek op dinsdag 14 januari 2014. Het tijdstip is nog niet bekend; meer informatie via ANBO Noorder-Koggenland.

Lees verder
Pagina afdrukkenTip 'n ander