Sla navigatie over

Help

Deze website is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Bovenin vindt u de knoppen die verwijzen naar de hoofdonderwerpen. Home, Sitemap, Woordenlijst, Help vindt u op iedere pagina. In de sitemap vindt u overzicht van de complete site opbouw van de website met alle pagina's. In de sitemap kunt u naar het gewenste onderwerp gaan door op het onderwerp van uw keuze te klikken, u gaat dan direct naar de betreffende pagina.

Browsers en schermresolutie

De site is opgezet voor gangbare webbrowsers als Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera en Safari. De aanbevolen schermresolutie is 1024 * 768 of hoger.

Hulp-programma's

Sommige bestanden (de zogenaamde PDF-bestanden) zijn alleen te lezen met behulp van het programma Acrobat Reader. Heeft u dit programma niet op uw computer staan, dan kunt u dit gratis downloaden vanaf de website van ADOBE: http://www.adobe.nl/.

Lettergrootte

De grootte van de letters kunt u tot bepaalde hoogte zelf veranderen in 'groter' of 'kleiner'. Dit doet u d.m.v. de knoppen Tekst vergrotenTekst verkleinen die u op elke pagina rechtsboven kunt vinden. Naast deze functie kunt u natuurlijk ook de functionaliteit van uw webbrowser gebruiken. Als u Internet Explorer van Microsoft gebruikt kunt u in de taakbalk bij de optie 'Beeld' kiezen voor 'tekengrootte' en daar een gewenste tekengrootte instellen. Als u een muis met een scrollwieltje gebruikt kunt u met de CTRL-toets ingedrukt aan het scrollwieltje draaien om teksten te vergroten of te verkleinen.

Voorleesfunctie

Om ervoor te zorgen dat ook mensen met een visuele beperking de website kunnen gebruiken, is nu BrowseAloud geïnstalleerd. Dit is een voorleesfunctie: als u met de cursor over de tekst gaat, wordt de tekst voorgelezen. De tekst kan ook uitvergroot worden meegelezen in een venster.

lees meer

Pagina afdrukkenTip 'n ander